Basistraining AVG

Date(s) - 22/09/2020

Bestuurskantoor

Categorie├źn

De AVG raakt iedereen. Waar moet je tijdens je dagelijkse werkzaamheden rekening mee houden? Na deze workshop ben je 100% AVG-proof, gegarandeerd!

Wat leer je

Tijdens de workshop maak je kennis met de Privacy Officer en de Functionaris Gegevensbescherming (FG) van Stichting Robijn. Zij vertellen je het een en ander over de achtergrond en het waarom van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). En belangrijker nog, zij laten je zien hoe Stichting Robijn ervoor zorgt dat alle gegevensverwerkingen volgens de regels verlopen. We spelen ook een AVG kennisquiz met vragen zoals: Op welke plaats staan scholen in de top 20 van datalekken? Wat mag ik nog via de e-mail uitwisselen? Kom en toets je kennis! We gaan graag met je in gesprek over de praktische kant van de AVG binnen de Stichting Robijn. Heb je zelf vragen, dan kun je die natuurlijk stellen tijdens de workshop.

Iedere Robijnmedewerker moet deze workshop gevolgd hebben.
Heb jij dat vorig schooljaar niet kunnen doen?

Schrijf je dan nu in!

INSCHRIJVEN

Wil je aan een workshop meedoen, dan moet je je daarvoor vooraf aanmelden. Klik hier voor het aanmeldingsformulier of stuur een e-mail met je naam, de school waar je werkt en de naam van de workshop naar academie@stichtingrobijn.nl.