Filmen met greenscreen

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 08/03/2021
15:15 - 16:45

Locatie
Bestuurskantoor

Categorieën


Greenscreen is een speciale techniek waarbij je jezelf of een ander voor een groen scherm filmt of fotografeert, waarna je in de bewerking deze groene kleur kunt wegfilteren zodat deze vervangen kan worden voor een willekeurige achtergrond. Zo sta je in een handomdraai je spreekbeurt over Australië te geven met Ayers Rock op de achtergrond, of geef je je les over bijen met een imker aan je zijde. Hoe? Dat leer je in deze workshop.

Wat leer je

Tijdens deze workshop bespreken we voor zowel onder-, midden- als bovenbouw een aantal praktische voorbeelden voor verschillende vakgebieden waarbij je de greenscreen kunt inzetten in je onderwijspraktijk. Je leert welke materialen je nodig hebt en welke tools je goed kunt gebruiken. Daarna ga je met je eigen device aan de slag om je eerste film of foto te bewerken.

INSCHRIJVEN

Wil je aan een workshop meedoen, dan moet je je daarvoor vooraf aanmelden. Klik hier voor het aanmeldingsformulier of stuur een e-mail met je naam, de school waar je werkt en de naam van de workshop naar academie@stichtingrobijn.nl.