Gitaarspelen voor leerkrachten

Date(s) - 04/01/2021

OBS Ridderspoor

Categorieën

Zou jij je muzieklessen extra willen aankleden met gitaarmuziek? Dan is er speciaal voor jou deze workshopserie. In acht cursusavonden leer je de basisbeginselen van het begeleiden van je klas met gitaar. In de loop van de cursus ga je ook je eigen liedje(s) schrijven.

Wat leer je

Tijdens de workhops komt een aantal dingen aan bod: basisakkoorden, slagjes en tokkeltjes, je eigen liedje maken en een paar liedjes voor in de klas of bij het kampvuur.

Meenemen

Voor deze workshop heb je een gitaar nodig. Kun je niet aan een
gitaar komen, dan kun je hem lenen van workshopleider Maarten. Wil je een gitaar lenen? Vermeld dit dan bij je aanmelding.

Acht bijeenkomsten

Deze workshop bestaat uit acht bijeenkomsten. De eerste bijeenkomst is op 4 januari, daarna worden nog zeven bijeenkomsten in overleg ingepland.

INSCHRIJVEN

Wil je aan een workshop meedoen, dan moet je je daarvoor vooraf aanmelden. Klik hier voor het aanmeldingsformulier of stuur een e-mail met je naam, de school waar je werkt en de naam van de workshop naar academie@stichtingrobijn.nl.