Interactie met leerlingen

Date(s) - 19/11/2020

Bestuurskantoor

Categorieën

Ieder kind is anders en vraagt om een andere benadering, zeker als het even niet lekker in zijn vel zit. Iedereen die kinderen heeft of op een andere manier betrokken is bij de ontwikkeling van kinderen, heeft verschillende opvoedingskwaliteiten. Hoe zorg je voor een ‘match’ in het contact met al deze verschillende kinderen? Wat kun je doen om het contact soepeler te laten lopen? Daarover gaat deze interactieve workshop.

Wat leer je

In deze workshop verken je je eigen pedagogische kwaliteiten en voorkeuren om in contact te komen met een kind. Is dit wel altijd een passende manier? Je ontdekt ook andere mogelijke benaderingen. We denken ook na over verschillende typen kinderen en hoe deze kinderen in situaties van oplopende spanning
het beste te benaderen zijn.

INSCHRIJVEN

Wil je aan een workshop meedoen, dan moet je je daarvoor vooraf aanmelden. Klik hier voor het aanmeldingsformulier of stuur een e-mail met je naam, de school waar je werkt en de naam van de workshop naar academie@stichtingrobijn.nl.