Lerend netwerk: specialisten van Robijn

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 01/10/2020
15:15 - 16:45

Locatie
Bestuurskantoor

Categorieën


Wat is het lerend netwerk en hoe kan het lerend netwerk scholen, groepen en leerkrachten ondersteunen bij hulpvragen over het jonge kind, rekenen, (aanvankelijk) lezen, woordenschat/NT-2/VVE, begaafdheid? Dat laten we graag zien in onze workshop.

Wat leer je

Na de workshop heb je een beeld van de specialisten die Robijn rijk is en het is je duidelijk hoe het lerend netwerk benaderd kan worden voor hulpvragen. Het netwerk wil graag laten zien dat we enthousiast zijn om kennis en ondersteuning binnen de stichting te delen en uit te wisselen, zodat we met elkaar kunnen werken aan mooi en ambitieus onderwijs! Om voor elke leerling, groep of school opbrengstgericht en passend onderwijs te kunnen realiseren, hebben leerkrachten, onderwijsassistenten of teams soms extra ondersteuning nodig. Dat kan een kleine hulpvraag zijn of een grotere vraag naar informatie, kennis en begeleiding. Binnen het lerend netwerk hebben we specialisten die hun kennis en vaardigheden zó in kunnen zetten dat we daar binnen Robijn optimaal gebruik van kunnen maken. Ze zijn snel en passend inzetbaar, zonder grote overlegrondes of formaliteiten. Dus … wat kan het lerend netwerk doen voor jou?

INSCHRIJVEN

Wil je aan een workshop meedoen, dan moet je je daarvoor vooraf aanmelden. Klik hier voor het aanmeldingsformulier of stuur een e-mail met je naam, de school waar je werkt en de naam van de workshop naar academie@stichtingrobijn.nl.