Microsoft365 voor gevorderden

Date(s) - 07/10/2020

Bestuurskantoor

Categorieën

Office365 heet tegenwoordig Microsoft365. Maar dat wist je misschien al. Werk je al met TEAMS en OneNote en wil je meer weten en kunnen? Dan is deze workshop echt iets voor jou.

Wat leer je

De workshop gaat voornamelijk over TEAMS en OneNote. Natuurlijk kun je al leden toevoegen en bestanden uploaden, maar de leerlingen die je vorig jaar had toegevoegd zitten nu niet meer in groep 5 maar in 6. Hoe pak je deze wijziging efficiënt aan zonder alle lesstof en/of alle leerlingen te muteren? Een les klaarzetten deed je al, maar hoe weet je nu zeker dat ze niet bij elkaar kunnen ‘afkijken’. Hoe zie je wie wat gedaan heeft met de les? Dat en meer leer je in deze workshop. Omdat je voor je lessen ook andere apps van Microsoft gebruikt (bv. WORD, FORMS) kun je je vragen over die Microsoft onderdelen ook stellen.

INSCHRIJVEN

Wil je aan een workshop meedoen, dan moet je je daarvoor vooraf aanmelden. Klik hier voor het aanmeldingsformulier of stuur een e-mail met je naam, de school waar je werkt en de naam van de workshop naar academie@stichtingrobijn.nl.