Office365 Forms/Sway/Stream

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 06/05/2020
15:00 - 16:30

Locatie
Bestuurskantoor

Categorieën


Snel een presentatie maken? Dat kan met FORMS, Sway en Stream. In deze workshop leer je hoe je deze modules optimaal voor je kunt laten werken.

Wat leer je

Met FORMS maak je in een handomdraai een enquête of een toets. Een vraag kun je aanvullen met een foto of een korte video. Als leerkracht kun je bijhouden wie wel en niet de toets heeft gemaakt én welke vragen goed/fout zijn beantwoord.

Sway is een nieuwe manier van werken. Met Sway maak je voortaan dynamische en interactieve rapporten, verhalen, nieuwsbrieven en presentaties. Door het ingebouwde ontwerpprogramma hoef je geen tijd te besteden aan opmaak en is niet elke presentatie meer hetzelfde. De gemaakte Sway is weer eenvoudig te delen met leerlingen en collega’s.

Microsoft Stream is een beveiligde video service waarmee je opnames van bijvoorbeeld lessen en evenementen kunt beheren. Geen dubbel opgeslagen video’s meer, maar alles op één plaats en al dan niet gedeeld met collega’s. Als je de bestanden deelt zijn ze ook beschikbaar voor andere leerkrachten zodat zij die ook kunnen gebruiken in hun les. Stream werkt erg goed samen met Teams en OneNote.

Door wie

Deze workshop wordt gegeven door de deskundigen van Speyk.

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.