Office365 Teams/OneNote Classnotebook/Planner

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 02/03/2020
15:00 - 16:30

Locatie
Bestuurskantoor

Categorieën


De drie onderdelen (TEAMS, OneNote en Planner) zijn nauw met elkaar verbonden en werken naadloos samen. Daarom behandelen we deze training ook deze drie onderdelen zodat je optimaal gebruik kunt maken van TEAMS.

Wat leer je

TEAMS is dé plek om samen te werken. Hier breng je mensen samen die kunnen werken aan documenten zonder dat je steeds verschillende versies naar elkaar mailt. Samenwerken kan in een projectgroep (bv. sportdag), maar ook met je klas/leerlingen. Behalve dat je in TEAMS je bestanden voor de samenwerking hebt staan kun je ook notities maken en een chatgesprek met de deelnemers beginnen.

Classnotebook is een plek waar je makkelijk afbeeldingen, quizjes en bestanden kunt toevoegen om de leerlingen beter uitleg te kunnen geven. Iedere leerling heeft zijn/haar eigen notitieblok dat jij als leerkracht kunt inzien terwijl de leerlingen dat onderling niet kunnen.
De docent krijgt de mogelijkheid om realtimefeedback te geven in persoonlijke kladblokken van leerlingen.

Planner is bedoeld om alle taken voor een bepaald project (bv. Sinterklaasfeest) goed te plannen. Het is ideaal om in een team alle projecten/taken af te stemmen, maar ook voor je eigen taken is Planner heel geschikt.

Door wie

Deze workshop wordt gegeven door de deskundigen van Speyk.

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.