Oudergesprek in het Engels

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 09/11/2020
15:15 - 16:45

Locatie
Bestuurskantoor

Categorieën


Steeds vaker krijg je op school en in de klas te maken met ouders of verzorgers die zich beter kunnen uitdrukken in het Engels dan in het Nederlands. Je wilt daar als leerkracht graag bij aansluiten door de voertaal tijdens een oudergesprek van het Nederlands naar het Engels te veranderen. Je hebt tenslotte een gezamenlijk doel: het welzijn van het kind. Daarbij is het belangrijk om je goed te kunnen uitdrukken, zodat er in je boodschap geen ruis ontstaat en deze duidelijk overkomt.

Wat leer je

Tijdens deze workshop gaan we aan de hand van gebruikelijke onderwerpen tijdens een rapportgesprek zoals CITO, vaardigheden, gedrag en werkhouding in op de Engelse taal die je nodig hebt om daar een gesprek over te kunnen voeren met ouders of verzorgers zodat je met meer kennis en vertrouwen de gesprekken kunt voeren. Daarnaast komen ook lastige onderwerpen aan bod, zoals doublures en pesten.

INSCHRIJVEN

Wil je aan een workshop meedoen, dan moet je je daarvoor vooraf aanmelden. Klik hier voor het aanmeldingsformulier of stuur een e-mail met je naam, de school waar je werkt en de naam van de workshop naar academie@stichtingrobijn.nl.