Vertrouwenspersoon: bijscholing (twee bijeenkomsten) UITGESTELD

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 12/10/2020
15:15 - 16:45

Locatie
Bestuurskantoor

Categorieën


Eens in de twee jaar komen de interne vertrouwenspersonen van Robijn bijeen om hun verplichte bijscholing inhoud te geven. In deze workshop worden onder andere de belangrijkste elementen van de klachtenregeling besproken. De rol van de interne vertrouwenspersoon, do’s en don’ts, klachten en privacy, nieuwe ontwikkelingen, gesprekshandvatten en er worden praktijksituaties behandeld.

Wat leer je

Als je deze workshop hebt gevolgd, ben je weer helemaal op de hoogte van de wettelijke kaders, rol en taken, nieuwe ontwikkelingen en vaardigheden voor het voeren van een hulpverleningsgesprek. Kortom, je kunt weer goed uitvoering geven aan rol en taken van de interne vertrouwenspersoon.

Omdat de workshop langer is dan de gebruikelijke anderhalf uur, is hij verdeeld over twee data: 12 oktober 2020 en 2 november 2020. De tweede workshop is dus het vervolg van de eerste.

INSCHRIJVEN

Wil je aan een workshop meedoen, dan moet je je daarvoor vooraf aanmelden. Klik hier voor het aanmeldingsformulier of stuur een e-mail met je naam, de school waar je werkt en de naam van de workshop naar academie@stichtingrobijn.nl.