Wat jij voor een kind kunt betekenen

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 03/11/2020
15:15 - 16:45

Locatie
Bestuurskantoor

Categorieën


Een workshop vol nieuwe inzichten, praktische handvatten en verrassende ervaringen. Geen nieuwe methode. Geen extra stap. Zoals je bent is het goed. We leren je niets aan. We leren je niets af. We leren je zien wat jij voor ieder kind in jouw groep kunt betekenen.

In iedere groep zitten kinderen waar je moeiteloos contact mee maakt en kinderen die zich terugtrekken. Er is altijd een aantal dat duidelijk laat weten wat het wil en er zijn er die dit laten raden. Er zijn altijd kinderen die energie van je vragen en kinderen die zo makkelijk zijn dat je ze over het hoofd kunt zien.

Wat leer je

Tijdens deze workshop leer je hoe jij de kinderen in jouw groep de aandacht kunt geven die ze verdienen. Het doel is om (nieuw) zicht te krijgen op alle kinderen. Je ervaart op welke manier je ieder kind tot steun kunt zijn en ontdekt hoe je ook voor de kinderen die minder aandacht van je vragen, meer kunt betekenen.

INSCHRIJVEN

Wil je aan een workshop meedoen, dan moet je je daarvoor vooraf aanmelden. Klik hier voor het aanmeldingsformulier of stuur een e-mail met je naam, de school waar je werkt en de naam van de workshop naar academie@stichtingrobijn.nl.