Nieuwe bestuurder per 1 december 2020

Op 1 december 2020 start Mogens Domela Nieuwenhuis Nijegaard als bestuurder van Stichting Robijn.

“Wij zijn als raad van toezicht heel blij dat Mogens bij ons aan de slag gaat . Hij is een ervaren bestuurder in het primair openbaar onderwijs met een duidelijke visie. Hij weet te prikkelen en te verbinden. Met zijn kennis en ervaring kan hij Stichting Robijn verder brengen als  professionele leergemeenschap, waar goed onderwijs aan alle kinderen wordt gegeven”, aldus Liesbeth Schöningh, voorzitter van de raad van toezicht.

De afgelopen vier jaar was Mogens Domela Nieuwenhuis Nijegaard bestuurder bij de stichting Wijzer aan de Amstel in Uithoorn. Hij volgt Fred Teunissen op, die per 1 december met pensioen gaat.