Vacature leerkracht groep 3 (16 uur)

Jeroen zoekt een fijne leerkracht die initiatief neemt en graag samenwerkt

Kom jij in onze gezellige groep 3 werken? Zorg jij er samen met je duo Judith voor dat onze 25 kanjers het beste uit zichzelf halen? In onze daltonschool begeleid jij onze leerlingen in hun leerproces als coach, adviseur en instructeur. Samen met Judith zorg je voor een lesprogramma waar de kinderen blij van worden. Groep 3 en ons team kan nu al niet wachten om je te ontmoeten!

Kom in ons team!

Haal jij het beste uit de leerlingen en jezelf? Sta jij voor uitstekend onderwijs en persoonlijke ontwikkeling? Neem jij graag initiatieven en werk je nauw samen met je collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ik verwacht van je dat je pedagogisch en didactisch goed onderlegd bent en kunt samenwerken met collega’s en ouders.

Wat ik je kan bieden

• een aanstelling van 0,4 fte
  • inschaling in schaal L10 op basis van de CAO PO
  • een fijn team dat volop samenwerkt
  • een ambitieuze school in ontwikkeling
  • ruime mogelijkheden voor professionalisering en ontwikkeling

Laten we snel een keer afspreken!

Wil je meteen een afspraak maken? Of mail je me liever eerst een brief en CV? De keuze is aan jou. Bel me of stuur een bericht via WhatsApp of per mail. Je kunt me bellen op (030)6883760 (nummer van De Tandem), WhatsAppen op 06-10709668 of mailen naar jeroenkliver@stichtingrobijn.nl.

Je sollicitatiebrief kun je sturen naar solliciteren@stichtingrobijn.nl. Hopelijk spreken we elkaar snel!

Op Daltonschool De Tandem willen wij de circa 280 aan ons toevertrouwde kinderen de vaardigheden en kennis meegeven om zelfstandig en met zelfvertrouwen de wereld in te kunnen stappen, mét oog voor de maatschappij waarin ze leven.

De Tandem is een basisschool met een openbare identiteit waar ieder kind welkom is, ongeacht afkomst of religie, met wederzijds respect voor onze overeenkomsten en verschillen.

Daltonschool De Tandem is een erkende daltonschool en wordt gekenmerkt door een positieve en open sfeer. Centraal staan de begrippen vrijheid in gebondenheid, zelfstandigheid, samenwerking, effectiviteit en reflectie. Onderliggende overtuiging is steeds dat kinderen veel zelf kunnen en zelf tot veel in staat zijn. Als school zijn we ervoor om dit mogelijk te maken, de voorwaarden te scheppen en hen te begeleiden, te stimuleren en verder te helpen. We streven ernaar dat de kinderen zich op basis van positieve en hoge verwachtingen zo goed mogelijk ontwikkelen, binnen de eigen individuele mogelijkheden.

De Tandem staat ook voor verbondenheid. Met elkaar, met de ouders en natuurlijk met de leerlingen. Dit kenmerkt zich door het positieve klimaat in onze school. De leerlingen worden bij ons gehoord en gezien en betrokken in hun ontwikkeling. Door voortdurend de koppeling te maken tussen theorie en praktijk wordt duidelijk waarom zij iets leren. Leerlingen hebben ook alledaagse verantwoordelijkheden binnen de school (leerlingenraad). De ouders denken actief mee over beleid en ontwikkelingen (MR) en helpen met veel enthousiasme de vele activiteiten mogelijk te maken.

Wij hechten veel waarde aan ons groene karakter en aan ons kunst- en cultuuraanbod. We hebben een mooie grote moestuin, veel groen op het schoolplein en werken nauw samen met Kunst Centraal om cultuur en creativiteit een vaste plek binnen ons onderwijs te geven. Kenmerkend voor onze school zijn de gezamenlijke en groepsdoorbrekende activiteiten zoals het Tandemfestival, de Podiumparels, de circuits, bazaars en het samen muziek maken en zingen in de centrale hal.

Ons team bestaat uit enthousiaste en betrokken mensen die elkaar, waar nodig, ondersteunen. We zijn ervan overtuigd dat ontwikkeling wordt gestimuleerd door een coachende wijze van werken. Binnen ons team kan in vrijheid worden gedacht en worden gesproken en worden verantwoordelijkheden, waar mogelijk, gedeeld. We werken met elkaar aan goed onderwijs, waarbij we openstaan voor nieuwe ontwikkelingen, maar ook kritisch durven te kijken of ontwikkelingen een meerwaarde hebben voor onze school en onze kinderen. De Tandem blijft zoeken naar mogelijkheden om het onderwijs aan te laten sluiten bij de behoeften van de kinderen, de ouders, de leraren en eisen van de huidige én de toekomstige samenleving.

Bezoek de website van De Tandem>>>

De Toonladder Zuilenstein is een openbare basisschool van Stichting Robijn. Bij Robijn zijn we er van overtuigd dat ieder kind talenten heeft. Die tot bloei laten komen geeft een goede start voor het leven. Daarom staat het behalen van persoonlijke records centraal in ons onderwijs. Wij vinden het belangrijk dat onze leerlingen leren vertrouwen op hun eigen talenten en weten dat ze mogen uitblinken in een veilige omgeving. Zo zorgen we ervoor dat ze straks een uitstekende basis hebben voor de duurzame maatschappij van nu en morgen. Stichting Robijn is het bestuur van 11 openbare basisscholen in Nieuwegein en IJsselstein. Onze scholen verzorgen ieder op hun eigen wijze modern basisonderwijs aan kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Ieder kind kan zich in ons openbaar onderwijs in een veilige en uitdagende omgeving veelzijdig ontwikkelen. De onderwijsbehoeften van het kind zijn ons uitgangspunt. We stimuleren de zelfstandigheid en de eigen verantwoordelijkheid van ieder kind vanuit een houding van respect en aandacht voor elkaar. In een openbare school ontmoeten veel culturen elkaar. Met waardering en aandacht voor onderlinge verschillen leren onze leerlingen zich met een open blik te bewegen in onze multi-culturele samenleving.

Meer weten over Robijn? Kijk dan gerust eens rond op deze website!