Vacature leerkracht groep 5-6 (0,4-0,6 fte)

Femke zoekt een leerkracht die graag werkt vanuit samen sterk met leerlingen ouders en team

Kom jij in onze fijne en overzichtelijke school werken? Ik heb een leuke plek voor je vrij in onze groep 5-6. Samen met je duo-collega Kees zorg jij ervoor dat de 23 leerlingen het beste uit zichzelf halen in een warm pedagogisch klimaat. Daarvoor gebruik je moderne middelen, zoals een eigen Chromebook om naast leerstof in onze methode-werkschriften, extra verwerking op maat aan te kunnen bieden. Samenwerken zit in ons DNA. In de klas, groepsoverstijgend en ook binnen ons team van leerkrachten. We kijken uit naar je komst.

Kom in ons team!

Haal jij het beste uit de leerlingen en jezelf? Sta jij voor uitstekend onderwijs en persoonlijke ontwikkeling? Dan zijn wij op zoek naar jou. Het team van ‘t Kasteel wil samen met jou het nieuwe schooljaar in!

Ik verwacht van je dat je pedagogisch en didactisch goed onderlegd bent en met passie lesgeeft.

Wat ik je kan bieden

  • een aanstelling van 0,4-0,6 fte
  • inschaling in schaal L10 op basis van de CAO PO
  • een fijn team dat volop samenwerkt
  • een ambitieuze school in ontwikkeling
  • ruime mogelijkheden voor professionalisering en ontwikkeling

Laten we snel een keer afspreken!

Wil je meteen een afspraak maken? Of mail je me liever eerst een brief en CV? De keuze is aan jou.
Bel me of stuur een bericht per mail. Je kunt me bellen op (030)6881821 (nummer van ‘t Kasteel), of mailen naar femkevandenbrink@stichtingrobijn.nl. Naar dit mailadres kun je ook je sollicitatie sturen.

Wees welkom!

Basisschool ’t Kasteel is met bijna 100 leerlingen en 14 medewerkers een school waar iedereen elkaar kent. De school zit in een prachtig oud gebouw met ruime lokalen. Leerlingen uit heel IJsselstein weten de school te vinden.

Het team van ’t Kasteel bestaat uit groepsleerkrachten, een vakleerkracht Engels en onderwijsondersteuners. Wij voelen ons samen verantwoordelijk voor de kwaliteit van het onderwijs en zijn samen verantwoordelijk voor alle groepen op school. Onze leerlingen krijgen gelijke kansen en alle mogelijkheden om zich goed voor te bereiden op een toekomst waarin je samenwerkt en samen bouwt aan een mooie wereld.

Warm pedagogisch klimaat

Door samenwerking te stimuleren en zelfredzaamheid te belonen, geven we de leerlingen een actieve rol op weg naar zelfstandigheid, zelfvertrouwen en zelfverantwoordelijkheid. Zij zijn zoveel mogelijk zelf verantwoordelijk voor hun eigen leerproces. Daarbij besteden we veel aandacht aan duidelijke regels in de omgang met elkaar. Dit zorgt voor een fijne sfeer waarin ieder kind zichzelf kan zijn.

Aan de slag met je talent

Wij vinden leerplezier heel belangrijk. Daarom hebben we op een aantal momenten een verlengde schooldag, waarop een externe specialist de kinderen meeneemt in de wereld van kunst, dans, zang, techniek, spel en sport.

Ontwikkelingen

Het team van ‘t Kasteel streeft naar voortdurende verbetering van het onderwijs. Onze vergaderingen gaan over het onderwijs en door samen onderzoek te doen, bepalen we onze koers. We werken gericht samen, zijn in ontwikkeling naar een professionele leergemeenschap en bereiden regelmatig samen onze lessen voor vanuit de visie lesson study.

Meer informatie over ’t Kasteel>>>

Website van ’t Kasteel>>>

’t Kasteel is een openbare basisschool van Stichting Robijn. Bij Robijn zijn we er van overtuigd dat ieder kind talenten heeft. Die tot bloei laten komen geeft een goede start voor het leven. Daarom staat het behalen van persoonlijke records centraal in ons onderwijs. Wij vinden het belangrijk dat onze leerlingen leren vertrouwen op hun eigen talenten en weten dat ze mogen uitblinken in een veilige omgeving. Zo zorgen we ervoor dat ze straks een uitstekende basis hebben voor de duurzame maatschappij van nu en morgen. Stichting Robijn is het bestuur van 11 openbare basisscholen in Nieuwegein en IJsselstein. Onze scholen verzorgen ieder op hun eigen wijze modern basisonderwijs aan kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Ieder kind kan zich in ons openbaar onderwijs in een veilige en uitdagende omgeving veelzijdig ontwikkelen. De onderwijsbehoeften van het kind zijn ons uitgangspunt. We stimuleren de zelfstandigheid en de eigen verantwoordelijkheid van ieder kind vanuit een houding van respect en aandacht voor elkaar. In een openbare school ontmoeten veel culturen elkaar. Met waardering en aandacht voor onderlinge verschillen leren onze leerlingen zich met een open blik te bewegen in onze multi-culturele samenleving.

Meer weten over Robijn? Kijk dan gerust eens rond op deze website!