Leerkrachten vervangingspool gezocht

Wij zoeken enthousiaste leerkrachten voor onze vervangingspool. Ben jij leerkracht basisonderwijs en wil je ervaring op doen op meerdere scholen? Vind je het fijn om geen vaste groep te hebben en wel een vast inkomen? Ben je flexibel en spreekt schitterend openbaar onderwijs jou aan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Met 12 openbare basisscholen in ons bestuur gebeurt het regelmatig dat wij een vervanger nodig hebben: de ene keer voor een dag, de andere keer voor meerdere dagen of een aantal weken. Daarom hebben wij een vervangingspool. Een groep leerkrachten in dienst bij Stichting Robijn. Zij vallen in waar dat nodig is op onze scholen in Nieuwegein en IJsselstein.

Wij zijn op zoek naar leerkrachten die:
  • Een afgeronde HBO-opleiding tot leerkracht hebben
  • Affiniteit hebben met onder- en/of middenbouw óf midden- en/of bovenbouw
  • Woensdag, donderdag en vrijdag beschikbaar zijn
  • We een keer om zeven uur ’s ochtends mogen bellen voor een invalklus op dezelfde dag
  • Maximaal een half uur reistijd hebben en om uiterlijk acht uur op school kunnen zijn

Heb je een gymbevoegdheid voor alle groepen, dan zijn wij daar erg blij mee.

• Een tijdelijke aanstelling voor een half jaar voor 16 uur per week
  • Extra dagen worden als overwerk uitbetaald
  • Bij goed functioneren kun je een aanstelling voor onbepaalde tijd aangeboden krijgen
  • Eenmaal inschrijven en verder geen administratie
  • De mogelijkheid om een keer ´niet beschikbaar´ te zijn
  • 12 scholen waarop met veel liefde onderwijs van deze tijd wordt gegeven
  • Enthousiaste kinderen, die graag naar school gaan
  • Fijne collega’s in een mooie organisatie
  • Beloning conform CAO PO
  • Aandacht voor evaluatie en professionalisering

Meer weten?

Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature? Stuur dan een mail naar solliciteren@stichtingrobijn.nl. Op deze website vind je meer informatie over Stichting Robijn en onze scholen.

Solliciteren

Ben je enthousiast en voldoe je aan onze eisen, dan ontvangen we graag je motivatie en CV via: solliciteren@stichtingrobijn.nl, ter attentie van Marieke Deurloo.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.